Volvo Penta i Stockholm – Ett starkt varumärke för företag i båtbranschen

27 april 2023 Julia Zsiga

Volvo Penta är ett välkänt varumärke inom båtbranschen som erbjuder högkvalitativa produkter och lösningar för både fritids- och yrkesbåtar. I Stockholm finns flera återförsäljare och servicecenter som kan hjälpa företag med allt från inköp av motorer och reservdelar till reparationer och underhåll av befintliga båtmotorer.

Volvo Pentas produkter för företag

Volvo Penta erbjuder ett brett utbud av motorer och drivsystem för olika typer av båtar, från små fritidsbåtar till stora yrkesfartyg. För företag som arbetar inom sjöfarten är Volvo Pentas produkter ett populärt val på grund av deras höga prestanda och tillförlitlighet. Både diesel- och bensinmotorer finns tillgängliga och många av dem är även utrustade med modern teknik som minskar bränsleförbrukning och utsläpp.

Utöver motorer och drivsystem erbjuder Volvo Penta även ett brett utbud av tillbehör och reservdelar för båtmotorer, vilket gör det enklare för företag att hitta allt de behöver på samma ställe.

volvo penta stockholm

Service och underhåll av Volvo Penta-motorer i Stockholm

För företag som har båtar med Volvo Penta-motorer är det viktigt att ha tillgång till pålitlig service och underhåll. I Stockholm finns flera auktoriserade servicecenter som specialiserar sig på Volvo Penta-motorer och kan hjälpa företag med allt från enklare reparationer till mer omfattande underhållsarbete.

Genom att regelbundet genomföra service och underhåll på sina båtmotorer kan företag minska risken för oväntade avbrott och förlänga livslängden på motorerna. Det kan också leda till minskade driftskostnader och en mer effektiv båtverksamhet.

Volvo Pentas miljöarbete

Volvo Penta har som mål att vara en ledande aktör inom hållbar båtbransch och har därför satsat mycket på miljövänlig teknik och produkter. Flera av Volvo Pentas motorer är utrustade med teknik som minskar bränsleförbrukning och utsläpp av skadliga ämnen.

För företag som värnar om miljön och vill minska sin klimatpåverkan kan Volvo Pentas miljövänliga produkter och lösningar vara ett bra alternativ. Genom att välja en miljövänlig båtmotor kan företag minska sin miljöpåverkan.

Fler nyheter